A Fehér-Művek Kft.-nél a fémmegmunkálási szolgáltatások átfogó palettáját kínáljuk, hogy életre keltsük elképzeléseit. A tervezéstől és a gyártástól a végső simításokig, rendelkezünk azzal a szakértelemmel és felszereléssel, hogy minden fémprojekt-igényét kezelni tudjuk. Íme egy közelebbi pillantás azokra a területekre, ahol kiemelkedőek vagyunk:

  Kazán- és kandallógyártás

  A kiváló minőségű kazánok és kandallók vezető gyártója vagyunk lakossági és kereskedelmi használatra egyaránt. Tapasztalt csapatunk az Ön egyedi igényeinek megfelelő egységeket tervez, gyárt és szerel össze. Különféle anyagokkal dolgozunk, mint például szénacél, rozsdamentes acél és alumínium, így biztosítva a tartósságot és a hatékonyságot.

  Precíziós lézeres vágás

  Korszerű Trumpf lézervágó gépeink páratlan pontosságot és hatékonyságot kínálnak. Anyagok széles skáláját tudjuk kezelni, beleértve a szénacélt, rozsdamentes acélt, alumíniumot, rezet és sárgarézet, akár 35 mm (1,38 hüvelyk) vágási vastagsággal. Ez bonyolult terveket és letisztult vágásokat tesz lehetővé projektjeihez.

  Megmunkálható lemezvastagság:

  • saválló lemez: 1–35mm-ig,
  • szénacél: 1–25mm-ig,
  • alumínium: 1–20mm-ig,
  • sárgaréz, vörösréz: 1–8mm-ig.

  Élhajlítás

  Fejlett élszalagozó gépeink lehetővé teszik különböző fémlemezek precíz és hatékony hajlítását. Ez kulcsfontosságú szerkezeti elemek, építészeti jellemzők és más alkalmazások létrehozásához, amelyek pontos szögeket és formákat igényelnek.

  Strukturális projektek készítése

  Szakértelemmel rendelkezünk komplex szerkezeti projektek lebonyolításához, beleértve az épületek, hidak és ipari alkalmazások kulcsfontosságú elemeinek gyártását és összeszerelését. Csapatunk biztosítja a pontosságot, az erőt és a szigorú minőségi előírások betartását.

  TÜV-tanúsítvánnyal rendelkező hegesztés

  TÜV-tanúsítvánnyal rendelkező hegesztőműhelyünk modern berendezésekkel és magasan képzett hegesztőkkel felszerelt. Különféle hegesztési feladatokat, köztük nyomáshegesztést is el tudunk végezni a szigorú minőségi előírásoknak megfelelően. Ez biztosítja a fémszerkezetek szilárdságát és integritását.
  Hegesztést bérmunkában is végzünk! Kazánok hegesztése, Kandallók hegesztése, Munkagépekhez, kotrógépekhez mélyásó kanalak, iszapoló kanalak hegesztése összeszerelése.

  Szemcseszórás

  Professzionális homokfúvás szolgáltatásokat kínálunk fémfelületek festéshez, bevonatoláshoz vagy egyéb kezelésekhez való előkészítéséhez. A homokfúvás eltávolítja a szennyeződéseket, a rozsdát és az oxidokat, így tiszta és optimális felületet hoz létre a kiváló tapadás és sima felület érdekében.

  Porfestés

  Porfestő berendezésünk tartós és esztétikus felületet biztosít a fém alkatrészeknek. Ez a bevonat növeli a korrózióval, kopással és időjárással szembeni ellenálló képességüket, így hosszú élettartamú és tetszetős terméket biztosít.

  Lézervágás

  Lézervágás

  Lézervágás

  Nagypontosságú, precíz lézervágás,
  Rövid határidővel.
  istvan@fehermuvek.hu

  Élhajítás

  Élhajítás

  Élhajlítás

  nagyteljesítményű gépekkel
  élhajlítás, lemezhajlítás
  istvan@fehermuvek.hu

  Hegesztés

  Hegesztés

  Hegesztés

  TÜV minősítéssel rendelkező hegesztőüzemünk 
  az Ön szolgálatában!
  istvan@fehermuvek.hu

  Elérhetőségek

  Kazángyártás (1. sz. üzem)

  Cím: 8441 Márkó, Rózsafa u. 26.
  Telefon: +36 88 270-154, +36 20 471-9418
  E-mail: szabina@fehermuvek.hu
  Nyitva tartás: H-P 7:00–14:00

  Kandallók, lézervágás, élhajlítás (2. sz. üzem)

  Cím: 8441 Márkó, Kálvária u. 2.
  Telefon/Fax: +36 88 271-722, +36 20 9890-060
  E-mail: istvan@fehermuvek.hu, fehermuvek@fehermuvek.hu
  Nyitva tartás: H–P: 7:00 –14:00